Liselore in 3 woorden: creatief, nieuwsgierig en ondernemend. Of maak er maar 4 van, want ik ben dol op avontuur en saai binnen de lijntjes kleuren is niet aan mij besteed.

Het creëren van reiscontent is wat ik het liefste doe. Niet zo verwonderlijk voor een meisje dat al op haar 9e met haar neus in de Atlas zat, altijd alles wil weten en zelden haar mond dichthoudt. Over vreemde culturen, onontdekte plekken, mysterieuze mensen, historische steden, maar ook over de wereld om mij heen. Behalve fulltime nieuwsgierig ben ik een sucker voor trends en altijd op zoek naar inspiratie en unieke bestemmingen. Zo raak ik net zo lief verdwaald in een chaotische wereldstad als op het internet.

Na jarenlang passief blogs te hebben gelezen, besloot ik  dat het tijd was om ook zélf te gaan schijven: met een creatief hoofd vol ideeën valt er tenslotte genoeg te vertellen. Hieruit is GRAB YOUR BAGS ontstaan: een travel & lifestyle blog waar ik mijn nieuwe ontdekkingen, ervaringen, ideeën en tips deel. Niet alleen mijn interesse in het ‘verhaal achter toerisme’ en reizen komt hier aan bod, ook aan mijn liefde voor trends, fotografie en hotspots besteed ik uitgebreid aandacht. Oh, en ik maak reisvideo’s!

Door mijn interesse en achtergrond in toerisme, ben ik me erg bewust van de impact die reizigers op een bestemming hebben – zowel positief als negatief. Door hierover te schrijven, hoop ik mensen aan het denken te zetten en hen te inspireren om bewuster op reis te gaan. Ook zal ik er altijd voor kiezen om de minder bekende kant van een bestemming te laten zien. Op jacht naar de échte hotspots waar je tussen locals in plaats van hordes toeristen staat, naar ongerepte tropische eilanden of dat ene verborgen plekje dat een grote stad juist zo speciaal maakt.

Helaas staat dit blog wegens tijdgebrek momenteel op een laag pitje, maar mijn reizen kun je gelukkig nog steeds volgen via Instagram: @grabyourbagsnl. Benieuwd naar mijn portfolio? Die is te bekijken op mijn nieuwe website:  www.byliselore.com.

(NO) ME GUSTA

♥ :  honden(filmpjes), video’s maken, buiten dansen tot de zon opkomt, citytrips en zorgeloze avonturen, sidderende hitte, oude (Franse) muziek, met blote voeten in het zand, ijskoude blikjes cola light, verdwalen (in een boek, stad of op het internet), mijn virtuele kledingkast op Pinterest (ssht), spelen met mijn camera, impulsieve beslissingen, alle Hitzones,  discussiëren, ’s nachts schrijven en kamperen met mooi weer.

/ ♥ : uien, ochtendhumeuren (vreemd genoeg geen last van), koude huizen, onrecht, iedereen die mij toch uien probeert te voeren, vlekken op mijn kleren (vreemd genoeg vaak last van), onweer en harde knallen. Oh en vliegen, maar dat vind ik stiekem gewoon doodeng.

Vragen, suggesties of geïnteresseerd in mijn media kit & een samenwerking?

Neem contact op

of stuur een mailtje naar info@grabyourbags.nl

 

Liselore Grab your bags