Hello gorgeous! Sinds maandagnacht ben ik de trotse tante van Jasmine. Prinses Jasmine. Hoewel ik met mijn domme kop niet had stilgestaan bij het feit dat mijn zus niet eind maar hálf januari was uitgerekend, was ik gelukkig op tijd om voor de geboorte van haar eerste dochter. Ik mocht zelfs aanwezig bij de bevalling zijn – een bevalling die mijn moeder later als ‘de slechtste reclame voor het nemen van een kind’ omschreef nadat Jasmine uiteindelijk met een keizersnede ter wereld moest komen.

Gelukkig is alles goedgekomen en heb ik ondanks die tegenvaller zelfs nog een groot deel van het proces vast kunnen leggen. Ik fotografeer al een tijdje en heb mijn zus ook tijdens haar zwangerschap al eens gefotografeerd. Dat Jasmine mijn nieuwe muze zou worden had ik dus al wel verwacht, maar dat zij er 1,5 uur na haar geboorte al zo prachtig bij zou liggen (en ik de kans had om mijn camera er snel bij te pakken) had ik niet zien aankomen. Who knew dat babyfotografie zo leuk was?

Normaal gesproken post ik eigenlijk nooit wat persoonlijks op social media. Wat inderdaad vrij ironisch is wanneer je wel een blog bijhoudt. Toch leek juist dit mij de plek om mijn nieuwe muze te introduceren. Om mijn zus en haar man een beetje te helpen bivakkeer ik dit weekend bij hen en werp ik me (nu nog) graag op voor de nachtdienst. Jasmine moet dus meteen wennen aan het veelvoudige geklik van mijn camera en de vele oooh’s en aaah’s die erop volgen. Ik ben er al van overtuigd dat er met haar lange benen een modellencarrière in het verschiet ligt, maar tot die tijd is ze nog even helemaal van mij. Isn’t she lovely?

Jasmine Nora

Jasmine Nora

Jasmine Nora

floor 2