browser extensies Als een blogger (en undercover internet junkie) ben ik uiteraard zit vaak en graag achter mijn laptop en op het internet te vinden. Inspiratie opdoen, feiten checken, afbeeldingen zoeken (Netflix kijken): het complete web struin ik af. Gelukkig is er een breed scala aan browser extensies beschikbaar die het internetten nét even wat overzichtelijker en makkelijker maken.

DIT ZIJN DE BESTE BROWSER EXTENSIES

 1. PIN BUTTON

  Als groot Pinterest fanaat is internetten zonder deze extensie bijna ondenkbaar. Één klik op de knop en je slaat dat leuke artikel gewoon op in één van je Pinterest mappen. I-de-aal.
  Chrome & Firefox

 1. AWESOME SCREENSHOT 

  Hoewel je met sneltoetsen natuurlijk makkelijk screenshots kunt maken, is deze extensie superhandig wanneer je hele pagina’s moet opslaan,
  uitprinten of wil versturen. De pagina maakt namelijk niet alleen van het zichtbare gedeelte een screenshot, maar van de hele pagina of een gedeelte ervan. Scheelt een hele hoop knip en plakwerk.
  Chrome & Firefox

 1. HOLA BETER INTERNET 

  Mijn nieuwe favoriet! Deze extensie zorgt er namelijk voor dat je websites kunt bekijken die normaliter alleen in bepaalde landen toegankelijk zijn. Wat dacht je van de complete Netflix collectie? In Nederland kun je lang niet alle films en series bekijken, maar met behulp van deze extensie dus wél! Ook fijn wanneer je Engelse subtitles boven Nederlandse prefereert.
  Chrome

 1. POCKET

  Deze extensie heeft mijn hysterische hoeveelheid tabbladen drastisch verminderd. Wanneer ik een artikel lees dat ik niet Pinterest waardig acht of voor mijn studie moet lezen, sla ik deze met een klik op de knop ‘als later lezen’ op. Kost minder tijd dan opslaan als bladwijzer en je kunt ze ook gemakkelijk weer verwijderen.
  Chrome & Firefox

 1. PAGEZIPPER

  Ook zo geïrriteerd wanneer je een artikel wilt lezen dat in meerdere stukken (en dus pagina’s) is opgedeeld? Met pagezipper is dit gelukkig verleden tijd en scroll je automatisch naa beneden in plaats van dat je die irritante ‘next’ knop moet gebruiken.
  ChromeFirefox

FOLLOW GRAB YOUR BAGS ON BLOGLOVIN | FACEBOOK  | INSTAGRAM | PINTEREST | TWITTER