Zo. Dat was lang geleden. 10 maanden geleden kwam mijn laatste artikel online. Daarna werd het hier stil.

Dat was dus niet helemaal de bedoeling.

2015 was een jaar vol veranderingen. Ik zat 6 weken op Malta, vierde mijn afstuderen in de Champagnestreek (plop!), verhuisde terug naar Amsterdam en was meer op reis dan dat ik thuis was. Niet bepaald iets om over te klagen natuurlijk. Iedereen verwachtte dan ook dat ik het bloggen zou doorzetten en zou gaan freelancen, maar ik kreeg juist steeds meer behoefte aan vastigheid en een normaal ritme. Niet meer ’s nachts aan het werk, maar gewoon een ‘9 tot 5’ baan met bijbehorend ritme.

Die leuke baan had ik gelukkig snel gevonden en ik besloot een blog-break in te lassen. Gewoon, tot ik de rust weer gevonden had. Natuurlijk wist ik dat zo’n nieuwe baan veel energie zou kosten, maar ik had ook verwacht dat ik mijn creativiteit kwijt zou kunnen. Maar daarvoor bleek ik toch niet helemaal op de juiste plek te zitten.

Ik wilde dingen maken waar ik blij van werd, ik wíl dingen maken. Doen waar ik goed in ben.

Inmiddels is de kogel door de kerk en las ik wederom een break in. Maar waar ik vorig jaar koos voor de rust en de veiligheid van een vaste baan, kom ik hier toch (in ieder geval voorlopig) op terug. Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd, maar ik wil nu voor mezelf aan de slag. En waar kun je dat nou beter doen dan op een tropisch eiland?

Dat lees je inderdaad goed. Ik knijp er deze winter (wederom!) lekker tussenuit. Om te reizen, om te fotograferen, om te schrijven, te filmen en om mooie content te maken. Voor mezelf en voor wie het ook maar wil.

Hoe het er de komende tijd allemaal precies uit komt te zien weet ik nog niet. Maar m’n tickets zijn geboekt: 29 december vlieg ik naar Bangkok. Tot die tijd moet ik nog even flink aan de bak, maar ik heb onwijs veel zin om weer aan de slag te gaan met m’n blog en leuke projecten te doen.

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een social media geek, of iemand die je graag aan foto’s, verhalen en (reis)video’s helpt: holla at me! Dan zorg ik dat ik deze winter jaloersmakende Instagram foto’s vanaf mijn werkplek aan het strand deel. Deal?

P.S de oplettende kijker heeft misschien gezien dat m’n blog in een nieuw jasje zit. Wat vind je ervan?