Een jaar geleden was het bijna ondenkbaar dat ik hier een artikel aan zou wijden. Al die mensen op Instagram, hartstikke leuk, maar dat leek me niks voor mij. Dat is nu wel even anders. Ik kan uren scrollen op zoek naar mooie Instagram accounts – ik zou bijna willen zeggen dat het een hobby is. Mijn beste tips voor mooie Instagram fotografie op reis deelde ik al een keer, nu is het tijd voor nog meer inspirerende Instagrammers die je ongetwijfeld een flinke dosis wanderlust bezorgen!

MIJN FAVORIETE INSTAGRAMMERS:

IHAVETHISTHINGWITHFLOORS

Als je net als ik dol bent op kleurrijke, bij voorkeur mozaïeken vloeren, dan ben je waarschijnlijk al bekend met dit account. Met de hashtag #ihavethisthingwithfloors delen Instagrammers wereldwijd hun schoenen en de mooie vloeren die er onder zitten. Het levert de mooiste plaatjes op – hopelijk staan mijn voeten er op een dag ook bij!
inspirerende instagrammers

PLNDM

Door Brechje ben ik het Nederlandse landschap nog meer gaan waarderen. Ik hou van haar minimalistische stijl, lichte foto’s en hoe ze van simpele plaatjes iets prachtigs weet te maken. Jammer dat ze er geen verhalen bij schrijft, want dit smaakt naar meer!

inspirerende instagrammers

CAROL_ANANAS

De Franse Carolane maakt dat ik elke keer mijn spullen wil pakken om naar Frankrijk af te reizen. Ze heeft veel interactie met haar followers en is niet te beroerd om die af en toe in het zonnetje te zetten. Kortom: een leuk, vrolijk account!

inspirerende instagrammers

LIESBETHRASKER

Hoewel Liesbeth heus aardige kiekjes schiet, is dat niet de voornaamste reden waarom zij één van mijn favoriete Instagrammers is. Ze is namelijk hilárisch waardoor ik mezelf regelmatig op een grinnik betrap bij het zien van haar foto’s. Gelukkig kunnen we ook buiten Instagram van haar genieten, want ze is de travel editor van Amayzine. Leuk!

inspirerende instagrammers

YELIZ_CICEK

Ik heb haar account pas kort geleden ontdekt, maar ik vind haar foto’s erg mooi. Deze Nederlandse photo & travel editor van Marieclaire maakt veel zwart-wit foto’s en foto’s in natuurlijke tinten – just the way I like it.

inspirerende instagrammers

J1RK4

De enige man in de lijst! De Tjechische Jirka maakt prachtige en rustgevende foto’s met een outdoor feeling. Ik ben niet de meest fanatieke wandelaar, maar hiervan krijg ik echt zin om meer de natuur in te gaan!

inspirerende instagrammers

DAMETRAVELER

Ook dit is een inspirerend ‘verzamelaccount’. Instagrammers die de hashtag #dametraveler gebruiken kunnen gefeatured op worden op dit account vol reizende vrouwen van over de hele wereld. Ik heb mezelf helaas nog niet voorbij zien komen, maar ik zou mezelf hier graag tussen zien staan!

inspirerende instagrammers

Wat zijn jouw favoriete (en minder bekende) inspirerende Instagrammers?