Eigenlijk wilde ik beginnen met een photo diary van Barcelona, maar aangezien ik de halve (oké, hele) nacht heb lopen editen kon ik niet meer wachten met het delen van mijn eerste travel movie. GRAB YOUR BAGS goes Youtube: wie had dat ooit gedacht?! Ik ben altijd een beetje allergisch  geweest voor vloggen en zag het absoluut niet zitten om de hele tijd tegen de camera te gaan praten. Lijkt me sowieso belachelijk awkward. Wel wilde ik al een poosje kijken of ik het voor elkaar zou krijgen om mooie sfeervideo’s te creëren, en in Barcelona is het er eindelijk van gekomen!

MIJN EERSTE TRAVEL MOVIE

Gisteravond heb ik de makers van Adobe Premiere meerdere malen vervloekt, want god dat editen is ook weer een vak apart. Uiteindelijk is het me door met een beetje hulp van iMovie toch gelukt en ik moet bekennen dat ik toch best een beetje trots ben: dit smaakt naar meer! Het filmen heb ik natuurlijk nog niet helemaal onder de knie, maar ik vind het toch wel heel tof om dit te kunnen en het lijkt me een goede toevoeging aan mijn blog. Ik vrees dat ik er (nog) een nieuwe hobby bij heb…

GRAB YOUR BAGS GOES YOUTUBE

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor natuurlijk graag alle meningen. Uiteraard zou ik erg leuk vinden als jullie mij op mijn nieuwe Youtube kanaal volgen, want dat er de komende meer videos komen is me wel duidelijk! Ohja, kleine kanttekening: wanneer ik hem op mijn blog aanzet, dan speelt hij hem automatisch op een lage kwaliteit af en is hij dus niet scherp. Heel stom, dus zet hem alsjeblieft op 1080p voor je hem kijkt!

Wat vind je van mijn eerste video? En heb je nog tips?  Ongezouten meningen zijn welkom ;)