Intens genieten van de bergen van Noord-Italië tijdens een nazomer in Zuid-Tirol. Naar dat moment grijp ik even terug in deze video. Zuid-Tirol met haar imposante bergen, dichtbegroeide bossen en pittoreske plaatsjes waar je je het ene moment in nog Oostenrijk waant terwijl het het volgende moment weer lijkt of je door Italië loopt.

HET LANDSCHAP VAN ZUID-TIROL

Eerder schreef ik al over mijn ervaring met deze bijzondere regio, maar eerlijk gezegd had ik het videomateriaal sinds ik vorige maand was teruggekomen helemaal niet meer bekeken. Tot ik ineens besloot dat het tijd was voor een nieuwe travel movie. Blijkbaar had ik, zonder dat ik het zelf door had, heel anders gefilmd en gekeken dan normaal. De pieken van de Alpen en de rustgevende natuur waren zo schilderachtig, groen en mooi en dat ik mijn ogen (.. en lens) er niet vanaf kon houden – iets wat je duidelijk terug ziet in deze video.

Minder gezichten, meer landschappen deze keer. Oh, en hier en daar een verdwaalde Milka koe natuurlijk. Maar die poseerden dan ook zo verdomd mooi.