Maandagmorgen stapte ik met vriendinnetje Josselyn in het vliegtuig naar Madrid. Veel te vroeg en een helse tocht, want mijn vliegangst bleek erger dan ooit. De ironie van een travelblogger met vliegangst ontgaat mij inderdaad niet. Positief: ik was dus wel dolblij toen we (levend en wel) aankwamen. En eigenlijk was alles sinds dat moment alleen maar heel ontspannen. Het hotel (met dakterras!), het weer (zonnig!) en de stad (mooi!) zelf stelden alles behalve teleur. Wellicht had het iets met onze vermoeidheid te maken, maar ik geloof dat er maandagmiddag niet veel meer dan kreten in de trant van ‘oooh wat fijn’ en ‘nooit meer naar huis’ uit onze monden konden komen.

Het is inmiddels donderdag en we vertrekken helaas straks alweer richting het vliegveld. Maar wat was dit een luxe. Ik ben het lopen in een zomerjas, hangen in het park, wijn drinken op een zonnig terras, klungelen met Spaanse woordjes en flaneren over de prachtige plaza’s eigenlijk nog lang niet zat. Maar duty calls. Mijn scriptie wacht.

Binnenkort komt er een uitgebreid verslag met video online (het vriendinnetje kan filmen!), maar ik kon het niet laten de eerste snapshots van maandag en dinsdag alvast te delen. Daarna duik ik nog even de zon in, want mijn laatste uren in Madrid ga ik natuurlijk niet achter mijn laptop verspillen. Plus: wijn schijnt (ja, echt!) erg ontspannend te werken. Dat wordt kogellam dat ellendige vliegtuig in dus!

Hasta pronto!

photo diary madrid

FOLLOW GRAB YOUR BAGS ON BLOGLOVIN | FACEBOOK  | INSTAGRAM | PINTEREST | TWITTER