Al zo lang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door wereldkaarten. Als klein meisje was ik al dol op de Grote Bosatlas en toen mijn opa mij toen ik een een jaartje of zeven was een pocket atlas cadeau deed was ik echt compleet in de wolken. Úren kon ik erin staren op zoek naar landen die ik wilde bezoeken en naar de perfecte plek op de wereld waar ik later zou gaan wonen. Daar moest het altijd lekker warm zijn, mocht absoluut géén regen vallen en ik droomde van wuivende palmbomen en witte stranden. Hele eisenpakketten ontstonden er, en dat voor een meisje dat destijds amper verder dan België was gekomen.

De zoektocht naar die perfecte plek heb ik op een gegeven moment dan ook gestaakt, maar bij het zien van een willekeurige wereldkaart betrap ik mezelf er nog steeds op dat ik even wegdroom bij de vele landen en plekken die ik wil nog (moet) zien. Ooit. Dus toen ik op zoek was naar mooie dingen voor mijn nieuwe huis, kreeg ik het idee om op een kale muur een mooie wereldkaart te hangen. Van behang en vintage kaarten tot ware kunstwerken aan de muur: ik heb inmiddels de meest creatieve manieren voorbij zien komen. Zo kun je jezelf iedere dag herinneren aan de reizen die je nog wil maken of ‘pin’ je alle landen die je al hebt bezocht. Een meer inspirerende muur kun je niet krijgen, toch? Nu nog een keuze maken..

source & source & source & source & source & source & source & source & source

FOLLOW GRAB YOUR BAGS ON BLOGLOVIN | FACEBOOK  | INSTAGRAM | PINTEREST