Hoewel ik in de eerste instantie begon als trouwe volger van de destijds opkomende fashion blogs (we hebben het nu over zo’n 8 jaar geleden), heb ik heel lang geroepen dat ik nóóit aan outfit of the day posts zou beginnen. Ik ben dol op mode en een toevoeging aan mijn (virtuele Pinterest) kledingkast biedt mij vaak troost, maar ik heb mezelf nooit gezien als fashionblogger. Toch waag ik het er een keer op. De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen over de kleding die ik op mijn foto’s draag en ha, lucky me, laat ik deze week nou net een leuk pakketje bij de post hebben gekregen!

COMFORT PLEASE!

Op reis draag ik het liefste comfortabele items waarin ik me makkelijk kan bewegen. Ik sta erom bekend dat ik op reis vaak nogal eh, wat kilometers maak en dan is het dragen van fijne kleding wat mij betreft echt een must. Met mijn lange lichaam omarm ik oversized items. Zo was ik al tijden op zoek naar een boyfriend blouse om ’s zomers op een short of -mijn nieuwe obsessie- culottes te kunnen dragen. Maar ondanks dat mijn Pinterest er vol mee staat, bleek het vinden van een mooi exemplaar toch een stuk lastiger dan ik had verwacht.

Ik vond mijn perfecte exemplaar uiteindelijk bij Moderood. Ik kende deze webshop nog niet, maar ik werd gelijk heel blij van het Deense merk Culture. Scandinavië meets bohemian – een match made in heaven als je het mij vraagt. Stiekem zag ik mezelf ook al helemaal ronddansen op een festivalterrein in één van de jurkjes van B.loved en met de eerste festivals van het jaar in zicht (trage start, I know) is het nog maar de vraag hoe lang ik de verleiding kan weerstaan . Omdat het op Malta zulk heerlijk weer was heb ik nog steeds het idee alsof het nu herfst is, dus ik kan niet wachten tot de zomer hier ook eindelijk op gang komt!

DE OUTFIT

Hoe ik de blouse combineer? Het liefste niet al te ingewikkeld: met simpele jeans shorts en bij voorkeur een leuke hoed. Ik kocht dit exemplaar een paar weken geleden in Malta en sindsdien zie je ons -mits de zon schijnt- altijd samen. Ik sloopte mijn lievelingszonnebril (verdorie) dus dit is waar ik het voorlopig even mee moet doen. Geeft me wel weer een goed excuus om weer eens langs aan een van mijn tijdenlang verboden online shops te gaan!

Blouse | Culture
Jeans short | H&M (oude collectie)
Hat | Zara
Footwear | Birkenstocks

Wat voor kleren draag jij het liefst op reis?  En vind jij dat ik vaker outfit posts moet plaatsen?

Liselore Stap Moderood Liselore Stap Moderood Liselore Stap Moderood