Tussen alle drukte door is het weer tijd voor een nieuwe travel movie. Mijn spieren zijn nog maar net bijgekomen van de prachtige wandelingen die ik afgelopen week door de bergen van Zuid-Tirol maakte en ik bevind me inmiddels in droomland Jordanië, maar voor ik aan die verhalen begin wil ik nog even teruggrijpen naar mijn voorgaande trip.

EVEN TERUG NAAR BERLIJN

Afgelopen maand vertrok ik met een vriendinnetje naar Berlijn en gingen we op jacht naar de mooiste plekjes van de stad. We maakten behoorlijk wat kilometers en hoewel ik vorig jaar al naar Berlijn was geweest, heb ik de stad nu eindelijk écht kunnen ervaren. Grappig, doordat ik zo lang bezig was met het monteren van de video heb ik het gevoel van de trip veel langer vast weten te houden. Ik schreef het al eerder, maar september is een drukke maand en door alle reizen die ik deze zomer heb gemaakt en nog ga maken (yay!) outshined de ene mooie herinnering al snel de andere.

Binnenkort hoop ik ook aan mijn tweede video van Marokko te beginnen en natuurlijk heb ik ook weer heel veel mooi materiaal van Zuid-Tirol, maar voorlopig ben ik blij dat ik deze herinnering heb kunnen vastleggen. Voor mijzelf, maar hopelijk ook voor jullie.

Hope you like it!