Het duurde even, maar hier is hij dan toch: de travel movie van mijn road trip Marokko in 1 minuut! Afgelopen zomer maakte ik samen met mijn vriendje een reis door Marokko. Na een verblijf in Marrakech reden we dwars door het Atlas gebergte richting de Sahara, om vervolgens verliefd te worden op Fès en blauwe stad Chefchaouen en onze reis uiteindelijk te eindigden in Casablanca. Eerder maakte ik al een video van mijn nacht in de Erg Chebbi woestijn, maar het hele plaatje ontbrak nog. Inmiddels heb ik al heel veel over Marokko geschreven en behoorlijk wat vragen over mijn reis gekregen. Binnenkort komt een artikel met de hele route en een aantal praktische tips online, dus mocht je ook naar Marokko gaan: stay tuned!

Ik was zo blij met de leuke en positieve reacties op mijn vorige video van Jordanië, dus ik ben héél benieuwd naar wat jullie van mijn nieuwe video vinden :)