Het duurde even, maar hier is hij dan! Mijn tweede travel movie naar aanleiding van de ‘Tour du Champagne die ik een paar weken geleden door de Franse Champagne regio maakte. Een reis vol foto(en video-)genieke landschappen, snoezige dorpjes, het door watersporters geliefde Lac du Der, de levendige Middeleeuwse stad Troyes en natuurlijk de befaamde wijngaarden, wijnkelders en producenten die de streek zo beroemd maken. De Champagnestreek is niet voor niets recentelijk aan de UNESCO werelderfgoed lijst toegevoegd.

LE JOIE DE VIVRE IN LA CHAMPAGNE

In mijn travel movie van de Tour Du Champagne bied ik je wederom een kijkje door mijn ogen op reis. Een sfeerimpressie van deze ontspannen trip waar ik door de combinatie van de vele glazen champagne en de Franse keuken vermoedelijk zo’n 5 kilo ben aangekomen. Iets met de Joie de Vivre.  Wist je dat ze in de Champagnestreek bij het eten champagne serveren in plaats van wijn? Een verrassend lekkere combinatie waardoor ik elke avond rozig en tevreden mijn ogen sloot. Even alles wat thuis moest blijven vergeten en genieten van het Franse leven.

OFFICIEEL EEN NIEUWE HOBBY

Ik merk dat ik het filmen echt leuk vind en dat ik het ook steeds beter onder de knie heb. Zelfs het editen, waar ik bij m’n eerste video van Barcelona in de eerste instantie nog even zat te worstelen, vind ik inmiddels echt een heerlijk tijdverdrijf. Want sinds ik terug ben uit Marokko heb ik een flink aantal uren achter mijn laptop doorgebracht, kan ik je wel vertellen. Binnenkort komen ook van Marokko alle verhalen, de foto’s én m’n travel movie online, dus het wordt hier nog druk de komende tijd.

Hopelijk vinden jullie de videos net zo leuk als ik, ik ben in ieder geval heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe travel movie vinden!