Hola! Hoewel ik donderdagavond al terugkwam van mijn citytrip naar Barcelona, ben ik eerlijk gezegd nog niet aan een uitgebreid verslag toegekomen. In Barcelona was ik veel te druk met rondrennen om zoveel mogelijk te zien en mee te maken (en trust me, er staan behoorlijk wat kilometers achter mijn naam), waardoor ik niet zoveel heb kunnen posten als ik had gewild. Stay tuned voor de foto’s – ik wil het eerst ergens anders over hebben. Want wat gaat er nou eigenlijk mee op zo’n citytrip?

MEET MY NEW FRIEND

Aangezien mijn (onwijs hippe barbieroze) trolley al een tijdje kapot was vond ik het hoog tijd voor een fatsoenlijke vervanger. Een weekendje weg of een citytrip betekende dat ik moest zeulen met enorme tassen en ik was het helemaal zat. Mijn online zoektocht begon bij Bagageonline, waar ik al snel op dit fijne exemplaar van het Deense merk Ellehammer stuitte. Simpel, strak en zwart: just the way I like it. Extra fijn: dankzij de snelle service van Bagageonline had ik hem de volgende dag al binnen. Hello, my new friend! Mijn mooie Ellehammer maakt inpakken meteen een stuk leuker.

what's in her suitcase

WHAT’S IN HER SUITCASE

Oké, van nature ben ik niet bepaald een inpak pro. Als het aan mij ligt gaat namelijk álles mee. Eerder schreef ik al een artikel met tips om de weegschaal te trotseren en zolang ik me daaraan houd lukt het me vaak wel om de schade te beperken. Maar toch, probeer maar eens een handbagage trolley in te pakken wanneer deze al voor de helft gevuld is met apparatuur: mijn laptop, camera én polaroid camera moesten uiteraard allemaal mee.

Gelukkig bleek mijn nieuwe trolley niet alleen mooi, maar ook nog eens bijzonder ruim van binnen. En met het vooruitzicht van het Spaanse zomerweer wist ik dat ik mijn truien collectie lekker thuis kon laten. Yay to that! Mijn essentials? Sowieso mijn Birkenstocks. You either hate them or love them, maar ze zorgen ervoor dat mijn voeten een dag rondstruinen in ieder geval enigszins overleven. Verder maakte ik vier combinaties, pakte ik een bikini en een paar sandaaltjes in en beloofde ik mezelf dat ik een nieuwe hoed mocht kopen. Tel daar ondergoed, een toilettas met mijn favoriete verzorgingsproducten in miniverpakkingen en mijn gebruikelijke tas (hobbezak) bij op en ik was all set. Believe it or not: ik had zelfs wat ruimte over..

Volgende week ga ik alweer op reis (later meer hierover!), dus ik denk dat ik gewoon een wasje doe en alles lekker laat zoals het is. Heerlijk, ik had veel eerder een nieuwe trolley moeten zoeken!

what's in her suitcase

Wat zijn jouw travel essentials tijdens een citytrip?