Inmiddels ben ik alweer aan het vijfde (zelfs de zesde, als je mijn voorbeschouwing meetelt!) artikel over mijn reis naar Marokko aangekomen. Hopelijk zijn jullie nog niet Marokko-moe, want ik heb nog zoveel te vertellen en mogelijk nog meer beeldmateriaal dat ik wil laten zien. Ik maakte een prachtige road trip door dit kleurrijke land waar ik haar chaotische steden, schilderachtige bergdorpjes en de oneindige woestijn in Marokko in tien dagen heb kunnen zien.

OP EEN KAMEEL DOOR DE WOESTIJN IN MAROKKO

Ik vond het haast moeilijk om m’n camera weg te leggen en omdat ik zoveel mooi beeldmateriaal had, besloot ik nu eens twee travel movies te maken. In de eerste video neem ik jullie mee over de zandduinen van de Erg Chebbi woestijn. Door de Sahara  met haar oranje en poederzachte duinen, haar sidderende hitte, de zandstormen en zelfs (ongelooflijk maar waar) een paar druppels regen.

Eerder deelde ik al mijn foto’s en verhalen van mijn nacht in de Sahara waar ik na een tocht op een kameel door de woestijn uiteindelijk de nacht doorbracht in een traditionele berbertent. En waar ik de volgende morgen om 5 uur met een snowboard van de zandduinen gleed natuurlijk. Uiteraard hebben we alleen mijn eerste klungelige poging waar ik met mijn telefoon loop te zwaaien (‘dit móet op Snapchat!’) gefilmd, maar het dekt de lading desondanks absoluut.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze travel movie vinden. Zien jullie het ook als een toevoeging op mijn blog of hecht je meer waarde aan foto’s en verhalen? Ik hoor het graag!

Ik zou het overigens erg leuk vinden als je je abonneert om mijn Youtube kanaal. Ik zit te bekijken of en hoe ik meer met video kan gaan doen, dus stay tuned!